ابداع چراغ رومیزی قورت دادنی !


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری :
رمز عبور :
موبایل :
ایمیل :
نام اصلی :
تاریخ : یکشنبه 15 بهمن 1391
بازدید : 861
نویسنده : مهرشاد حنفی

 

چراغ رومیزی,انواع چراغ روميزي

تصاویر چراغ رومیزی قورت دادنی !
یک طراح با استفاده از پلاستیک زیستی، چراغ رومیزی طراحی کرده است که در پایان عمر مفید دستگاه می تواند براحتی خورده شود!
«ویکتور واترلین» طرح چراغ رومیزی خوردنی، ایده این محصول را از کتاب «ای. استیونس»، استاد شیمی دانشگاه نیویورک به نام پلاستیک های سبز (Green Plastics)‌ گرفته است.
چراغ رومیزی BITE ME از بیوپلاستیک (پلاستیک زیستی) ساخته شده است؛ بدنه اصلی شامل آگار، گلیسیرین گیاهی، آب تصفیه شده، رنگ خوراکی و طعم های پرتقال، گیلاس، زغال اخته و سیب است.
مواد بکار رفته در ساخت فریم از جمله آگار، منبع مناسب ویتامین E‌ و K همچنین اسید پانتوتنیک، روی، مس، کلسیم، آهن، منیزیم، ‌پتاسیم، منگنز و فولات محسوب می‌شود.
دو نوار فلزی الکترونیکی در بین یک پوشش پلاستیکی با اتصال به یک مبدل برق ولتاژ پایین، برق مورد نیاز برای صفحه مداری LED را فراهم می کند.
این دو نوار فلزی به گونه ای توسط لیزر برش خورده اند که با تشکیل حروف اسکریپ، کارکرد لامپ و مواد مورد استفاده در ساخت فریم بیوپلاستیک را شرح می دهند.
نوار فلزی الکتریکی براحتی قابل جدا شدن و نصب بر روی چراغ های دیگر است؛ بدنه بیوپلاستیک در پایان عمر چراغ باید با صابون آلی و آب شسته و بمدت یک ساعت درون آب خیسانده شود که پس از نرم شدن براحتی قابل خوردن است.
هنوز زمان دقیقی برای تولید تجاری چراغ رومیزی خوردنی BITTE ME اعلام نشده است.

چراغ رومیزی,انواع چراغ روميزي

چراغ رومیزی,انواع چراغ روميزي

چراغ رومیزی,انواع چراغ روميزي

چراغ رومیزی,انواع چراغ روميزي

  منبع:isna.ir



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


به وبلاگ من خوش آمدید.در این سایت همه چیز وجود دارد مثل بازی.کد تقلب بازی ها.آهنگ.جی تی آی.کارتون.رمان.داستان.علمی.نرم افزار کامپیوتر و آیپد و آیفون و آندروید.ترینر.عکس های خنده دار.فکری.زبان.درسی و آموزشی و ...............من مهرشاد حنفی هستم.لطفا از صفحات دیگر وبلاگ دیدن نمایید و در وبلاگ عضو شوید.در نظر سنجی شرکت کنید.درنظر سنجی (شما کدام یک از مورد های زیر را دوست دارید؟) هر موردی را که بخواهید در وبلاگم میگذارم.راستی منتظر نظرات خوب شما هستم.وبلاگ منو محبوب کنید و به دوستان و آشنایان این وبلاگ را معرفی کنید.اگر هم خواستید مطالبی به وبلاگم اضافه کنید و از بعضی مطالب مخصوص اعضا برخوردار شوید پس در وبلاگم عضو شوید. ((((منتظرم))))

RSS

Powered By
loxblog.Com
💬 نظرات کاربران
💬ثبت نام کاربران
💬ورود کاربران